Kiséttermünket úgy alakítottuk ki, hogy berendezésével, komfortjával (klíma, zajszűrő ablakok, Internet csatlakozás) alkalmas legyen céges munkaebédek, vacsorák, baráti összejövetelek, ünnepségek fogadására.

A zártkörű valóban zártat jelent, vagyis már pár fő esetén biztosítjuk, hogy a rendezvény ideje alatt más vendég nem tartózkodik az étteremben (hétköznapi profilunk a házhoz szállítás).
Hála külhonban tanult főzőmestereinknek, az összejövetelekre ajánlott étlap igen széles kínálatú. A hétköznapokon is kínált (de nem hétköznapi!) ételektől egészen az ötfogásos protokoll menüig bármi választható. Szívesen látjuk a születésnapot pizzával vagy hamburgerrel ünneplő kis társaságot ugyanúgy, mint a cégvezetőket, kávéval, pogácsával kísért tárgyalás utáni többfogásos ebédre, vagy ötfogásos bankettre.

Igény esetén biztosítunk: élőzenét, kisbuszos személyszállítást az étterembe és vissza egy megadott helyre.

Gyerekzsúrok

Saját három gyermekünk mellett egyik közelben lakó állatorvos kollégánk családja ihlette e rendezvénytípus ajánlását. Gyorsan kiderült, hogy a családból és a baráti körből sokan csatlakoznának a szervezéshez, bonyolításhoz. Így alakult ki alábbi kínálatunk, ami az étkezésen túl családias hangulatot varázsol a gyerekek ünnepéhez, nagyon szép, tóra néző környezetben.

Az ételeket 6 éve teszteljük saját gyermekeinken, a felsoroltak mindig osztatlan sikert aratnak a zsúrokon.

Amit az étel-ital mellé egyeztetés alapján kínálunk: zene igény szerint, fiús/lányos díszítés, party teríték, fiús/lányos játékok képzett óvónő, játszóház-vezető felügyeletével, fényképezés.

Éttermen kívüli programajánlat a zsúr előtt, után: medvefarm, tavirózsa tanösvény bejárása a tavak körül, park és városi tájfutás (játékos verseny, térképpel pontok megkeresése)

Főzünk vendégeinek

Nem a felső tízezer kiváltsága, hogy otthonukba látogató vendégeiket munka és fáradozás nélkül, kiváló ételekkel fogadják. Ezt szolgálja kiséttermünk ajánlata: vendégeinek megfőzzük a rendezvény étlapunkról előre egyeztetett ételeket és házhoz szállítjuk. A vendégek érkezésekor már csak melegítenie, tálalnia kell.

Személyenként 2.000 Ft-tól

Hála külhonban tanult főzőmestereinknek, az összejövetelekre ajánlott étlap igen széles kínálatú. A hétköznapokon is kínált (de nem hétköznapi!) ételektől egészen az ötfogásos protokoll menüig bármi választható.

minden tésztát házilag dagasztunk, fűszerezünk és sütünk. Paradicsomszószunkat mi főzzük, húspogácsáinkat mi keverjük be. Első osztályú beszállítóink biztosítják a minden idényben kifogástalan alapanyagokat. Húsaink magyar termelőktől származnak.

Főoldal
Rólunk
Letöltések
Zártkörű